НАЧАЛО
Huennebeck  
ЗА НАС ПРОДУКТИ УСЛУГИ КОНТАКТИ ПРОЕКТИ НОВОСТИ
За нас
За Хюнебек >>
 
 

БОМЕТ ООД

БометООД  присъства на българския строителен пазар от 2003 г и е изключителен представител за България на немската фирма Хюнебек- един от водещите производители на строително оборудване в Европа.

Предмет на дейност е продажба и отдаване под наем на строителни фасадни скелета, както и доставка на системни кофражи, производство на Хюнебек- Германия.

Ние предлагаме не само кофражни форми и рамкови скелета за всеки един проект, но и технически решения за изпълнението му. Нашият екип от специалисти са винаги на Ваше разположение за технически консултации и въпроси.

При покупка на кофраж нашите специалисти изготвят за Вас такт-план за конкретния обект, с цел да минимизират необходимото количество елементи за изпълнението на Вашия проект и така да Ви предложим възможно най-изгодна оферта. В същото време получавате подробно описание и график за кофрирането на всеки един стоманобетонен елемент, с цел максимално да се улесни работата на Вашия технически персонал.

В областта на скелетата Бомет предлага богата окомплектовка, подходяща за оскелетяването на всяка една фасада. Техниците ни заснемат обекта Ви и разработват подходяща схема за монтиране на скелето, така че да се осигури безопасна работа на Вашите работници. 

Нашата философия е, че всеки наш клиент трябва да е доволен от съвместната ни работа и затова се стремим да предложим възможно най-бързо и качествено обслужване при взаимно изгодни условия.

 
Платформа от скеле
 
кофраж Расто
 
рамки и пътеки Боста