НАЧАЛО
 
ЗА НАС ПРОДУКТИ УСЛУГИ КОНТАКТИ ПРОЕКТИ НОВОСТИ
Вертикален кофраж

Расто

Кофражи >>
 

 

Олекотен кофраж Расто

Рамковият кофраж Расто е специално разработен олекотен кофраж предназначен както за работа без помощта на кран, така и за едроплощно преместване на свързани платна с помощта на подемна техника. Платната с ширина до 90см са конструирани така, че да могат да бъдат премествани с лекота от двама работници.

При работа с платна Расто XXL или за едновременно преместване на предварително свързани повече на брой платна е необходим кран.

Рамките на платната Расто са изработени от висококачествена горещопоцинкована стомана, а вграденият  хидрофобен шперплат е с дебелина 14мм и има специално покритие, което осигурява многократна упатреба.

Платната Расто се произвеждат с десет различни размера в ширина, като най-тясното е 30см, а най-широкото 240см. Височината на платната може да бъде 300 см, 270см, 150 см и 120 см. Голямото разнообразие от размери дава възможност за лесно напасване към всяка строителна форма.

С памощта на Расто-скобите кофражните платна се сварзват правилно, без фуги и без разминаване, както при хоризонталните, така и при вертикалните връзки при надградените платна.

 

 
кофраж за колони
 
кофраж за стени
 
вертикален кофраж